Vanaf het najaar wordt er aanbevolen om personen die tot de risicogroepen behoren te vaccineren tegen de griep en covid.

Griep- en covid vaccinatie is aanbevolen voor iedereen van 65 jaar of ouder, personen in langdurige zorg, met een verzwakte weerstand of met bepaalde gezondheidsaandoeningen, zwangere vrouwen en alle personen werkzaam in de zorgsector in en zorginstellingen.

Ook andere personen, buiten deze doelgroep, kunnen zich laten vaccineren indien ze dit wensen. Jongeren beneden 18 jaar kunnen zich niet in een apotheek laten vaccineren, wel bij hun huisarts.

Je kan bij ons vanaf september 2023 een afspraak maken voor covid vaccinatie in onze apotheek
Covid vaccinatie is gratis.

Vaccinatie tegen griep zal ook in de apotheek kunnen, maar pas vanaf begin november. De afsprakenplanning daarvoor zullen we openstellen vanaf 16 oktober (u kan nu dus nog geen afspraak maken voor griepvaccinatie).*

U kan op verschillende manieren bij ons een afspraak maken:

  • In de apotheek zelf
  • telefonisch: 03568 60 49 of via email: info@polderapotheek.be
  • Online: Via deze link kan u meteen zelf een afspraak kiezen.

Gelieve uw identiteitskaart mee te brengen naar de afspraak

*De eerste covidpiek wordt dit najaar verwacht vanaf midden oktober en de grieppiek rond januari. Vandaar dat we nu in september en begin oktober zo veel mogelijk willen inzetten op covid vaccinatie en de focus pas nadien komt op de griepprikken.